پرش به محتوا
Home » سقط جنین با قرص ال دی

سقط جنین با قرص ال دی

  • از
سقط جنین با قرص ال دی %%sep%% چند عدد قرص ال دی باعث سقط جنین میشود %%sep%% نحوه گذاشتن قرص ال دی در واژن %%sep%% اگه باردار باشی قرص ال دی بخوری پریود

سقط جنین با قرص ال دی

سقط جنین با قرص ال دی ممکن است زوجین بسیاری را بشناسید که علاقه ای به داشتن فرزند نداشته باشند و یا از انواع قرص های جلوگیری بارداری برای عدم ایجاد حاملگی استفاده می‌کنند. البته که هیچ یک از این موارد صحیح نیست اما قبل از مصرف هرگونه از این داروها باید بدانید که آیا با بدن شما سازگاری دارند؟ تاثیر قرص های ضد بارداری بر جنین در بارداری های آینده چگونه است؟ عوارض جانبی این قرص ها چیست؟ در ادامه مقاله با ما همراه باشید تا تمامی این دارو های ضد بارداری را بشناسید و اطلاعات لازم از تاثیر آن ها بر ایجاد بارداری پرخطر آگاه شوید.

قرص ضد بارداری چیست؟

در ابتدا باید بدانید که قرص های ضد بارداری در دسته دارو های هورمونی قرار دارند. این دارو های موجود در داروخانه معمولا برای پیشگیری از بارداری توسط خانم هایی که قصد فرزندآوری به طور موقت ندارند، مصرف می‌گردد. ماهیت ،تاثیر وعوارض جانبی این داروها بسته به نوع ومیزان هورمونی که دارند، متفاوت است.

ماهیت عملکرد قرص های ضدبارداری سقط جنین با قرص ال دی

  • انواع قرصهایی که حاوی هردو هورمون استروژن وپروژسترون هستند، تخمک گذاری را متوقف می‌کنند. در این صورت هیچ تخمکی برای لقاح با اسپرم وجود نخواهد داشت.که مشهورترین وپرکاربرد ترینشان در ایران قرص LDاست.
  • قرصهایی که فقط حاوی هورمون پروژسترون هستند مخاط دهانه رحم را ضخیم می‌کند. وترشحات ان را غلیظ وچسبنده می‌کنند. این غلظت بالا مسیر اسپرم را مسدود کرده و اسپرم نمی‌تواند به سمت تخمک حرکت کند. مانند قرص های مینی پیل یا شیردهی

قیمت قرص سایتوتک

 

قیمت قرص سایتوتک 09373136921

 

انواع قرص های ضد بارداری

هر یک از انواع قرص های ضد بارداری دارای ترکیبات تقریبا متفاوتی بوده و تاثیر گوناگونی خواهند گذاشت. هر یک از این دارو ها بر بدن هر فرد نوعی عوارض ایجاد می‌کند که یکسان نیستند. گاهی حتی یک قرص پیشگیری از بیارداری برای یک خانم به هیچ عنوان مناسب نیست و عوارض ناخوشایندی را برای وی به وجود می‌آورد. انواع قرص های جلوگیری از بارداری:

  • دارو های ترکیبی
  • دارو های مونوفازیک
  • دارو های چند فازی
  • داروهایی با دوره بلند مدت
  • داروهای حاوی پروژسترون
  • قرص ضد بارداری اورژانسی

عوارض قرص ضد بارداری چیست؟

همانطور که می‌دانید تغییرات هورمونی برای خانم ها از عامل بسیار مهم اختلالات بدنی به شمار می‌رود. برخی عوارض موجود بعد از مصرف قرص های ضد بارداری در خانم ها عبارتند از:

  • حالت تهوع
  • حساسیت شدید پستان
  • کاهش میل جنسی شدید
  • خونریزی بین دوره های عادت ماهانه

تجربه سقط با قرص فایزر

 

تجربه سقط با قرص فایزر

آیا قبل از مصرف قرص های ضد بارداری باید با دکتر زنان مشورت کرد؟

بسیاری از خانم ها بدون اینکه بدانند و یا متوجه باشند، سلامت خود را با استفاده از مصرف قرص های جلوگیری به مدت طولانی به خطر می‌اندازند. بهتر است تا قبل از مصرف قرص های ضذد بارداری حتما با یک متخصص زنان خوب مشورت کنید تا با توجه به شرایط بدنی موجود، عوارض و مشکلات ایجاد نشود. بسیاری از خانم ها با این مورد مواجه می‌شوند که در حین مصرف قرص های ضد بارداری، دچار حاملگی شده اند. این افراد بهتر است که قبل از هرگونه نگرانی به بهترین متخصص زنان مراجعه داشته باشند تا اقدامات و بررسی و معاینات لازم انجام شود.

بارداری ناخواسته

بارداری ناخواسته

احتمال بارداری بعد از قطع قرص ضد بارداری چقدر است؟

در ابتدا خانم ها باید این مورد را بدانند که اگر مصرف قرص های ضد بارداری را قطع نمایند، ممکن است بسیار سریع باردار شوند. در واقع ماهیت این قرص اینگونه است که زمانی که مصرف آن قطع گردد، بعد از اینکه چرخه قاعدگی به حالت اولیه باز گردد، امکان حاملگی ایجاد می‌شود. لازم است بدانید که این دارو های پیشگیری کننده از بارداری اینگونه نیست که در زمان قطع مصرف نیز تاثیری بر جلوگیری از بارداری داشته باشند. در واقع این قرص ها برای همان یک روز مصرف شده و تاثیرگذار هستند.

abortion pills

تاثیر دارو های ضد بارداری بر خطر نقص مادرزادی جنین

ایا حاملگی حین مصرف قرص سبب نقص مادرزادی در جنین می‌شود؟ این دارو ها تقریبا تاثیری بر این مورد ندارند و اگر مشکلی هم به وجود آمده، ممکن است با دلایل دیگری باشد. طی تحقیقات به عمل آمده، هیچ افزایشی در شیوع نقایص مادرزادی با قرار گرفتن در معرض دارو های ضد بارداری خوراکی بین خانم هایی که در گذشته از این داروها مصرف می‌کردند، وجود نداشت. با این حال که نتایج قطعی از تاثیر قرص های ضد بارداری بر سلامت حاملگی آینده و سلامت جنین وجود ندارد، بهتر است تا هر خانمی که قصد مصرف هر یک از انواع این دارو ها را دارد با یک پزشک زنان خوب و با تجربه مشورت نماید.

در واقع هنوز به طور قطع مشخص نیست که قرار گرفتن در معرض هورمون های کنترل کننده و پیشگیری کننده بارداری، چه مشکلاتی را برای جنین به همراه خواهد داشت و آیا احتمال سقط جنین را افزایش خواهد داد یا خیر. اگر از دارو های ضد بارداری استفاده می‌کردید و یا در حال استفاده از آن ها هستید و با این وجود احساس بارداری دارید، حتما به یک دکتر زنان مراجعه نمایید تا معاینات لازم را انجام دهد. لازم به ذکر است که مصرف این دارو در ابتدای دوران بارداری نیز احتمال خطر را به وجود می‌آورد بنابراین به محض اینکه احساس بارداری داشتید، باید مصرف این دارو ها را قطع نمایید. ولی اگر حاملگی ایجاد شده وجنین در سونوگرافی به ظاهر نرمال است دیگر نگران نباشید و در پی سقط جنین نباشید.چون احتمال تاثیر فقط تئوریک است وعملا تاثیرات ناهنجاری روی جنین دیده نشده است.

Birth Control

آیا می‌توان در دوران شیردهی از داروی ضد بارداری استفاده کرد؟

بانوان بعد از زایمان مجددا از نظر جنسی همانند قبل نیز فعال خواهند شد. اما نکته مهم در ارتباط با مصرف این نوع دارو ها در دوران شیردهی این است. که قرص های ترکیبی جلوگیری از بارداری که حاوی استروژن هستند باعث کاهش تولید شیر می‌شوند. بهتر است در این دوران از انواع قرص های ترکیبی حداقل تا شش ماه اول نباید استفاده نشود اما با این حال حتما با دکتر زنان خود در این باره مشورت نمایید. زیرا متخصص می‌تواند انواع قرص هایی که فقط حاوی پروژسترون هستند را برایتان تجویز نماید.

Effects of Abortion

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *